מחיקת חשבון ומידע
אני חושב עלייך (IThinkOfYou) — ithinkofyou.app
מוחקים בעצמכם, מתוך האפליקציה
- נכנסים לאפליקציה או לאתר ithinkofyou.app ומתחברים.
- לוחצים על סמל הפרופיל למעלה ("הכרטיס שלי").
- גוללים לתחתית העמוד ולוחצים "מחיקת החשבון לצמיתות", ומאשרים.
המחיקה מיידית ומוחקת את החשבון, את כל המועמדים שהוספתם, התמונות וההקלטות שלהם, ההערות, ההתאמות שרשמתם וההגדרות. אי אפשר לשחזר אחריה.
אין לכם גישה לחשבון?
כתבו לנו ל-ithinkofyou13@gmail.com מכתובת המייל שאיתה נרשמתם, עם הבקשה "מחיקת חשבון". נמחק את החשבון וכל המידע תוך 7 ימים ונאשר לכם במייל.
מה נשמר אחרי המחיקה
שום מידע אישי. נשארים רק מספרים כלליים שאינם מזהים אף אחד (למשל: כמה כרטיסים יש באפליקציה בסך הכל).
לפרטים נוספים: מדיניות הפרטיות
Deleting your account and data
In the app or at ithinkofyou.app: open your profile ("הכרטיס שלי"), scroll to the bottom and choose "Delete account permanently". Your account, candidates, photos, voice notes, notes, recorded matches and settings are deleted immediately and cannot be restored.
No access to your account? Email ithinkofyou13@gmail.com from the address you registered with; we delete everything within 7 days and confirm by email.